Workshop

Vejen tilbage mod dit sande selv

Vil du med på en personlig rejse?

Det kræver kun et skridt … du behøver ikke vide hvad målet er – bare tag et skridt ad gangen…

Mit hjerte har længe været fyldt med et dybt ønske om at tilbyde workshops og grupper for kvinder, der ønsker at tage på en personlig rejse ind et fællesskab med andre fantastiske kvinder.

Formålet er at skabe et rum, hvor du får muligheden for at træde ind i dig selv og samtidig gå i relation med andre. For vi har alle et omsorgs- og kærligheds-lag som ligger dybt instinktivt i os, og derfor skal vi også i relation med hinanden. For i mødet med andre og når vi tør lade os se møder vi også os selv.

Vi begynder at lade os mærke og berører, lader os mærke af hinandens nærvær og opmærksomhed, bevidner hinanden og mærker hvad vi kan give hinanden, begynder noget af bevæge sig. Vi bevæger os fra noget der har været stivnet i os og det skaber mulighed for at møde noget nyt i os selv der kan få lov at blive udfoldet og healet.

Så hvorfor så ikke starte nu med at tage det første skridt henimod at få det bedst ud af livet.

Rammen

Jeg inviterer dig ind i en kærlig og tryg ramme, hvor der er højt til loftet og hvor der er rig mulighed for at blive klogere på dig selv. Jeg vil hjælpe og støtte dig til at finde modet til at følge din intuition, til at dykke dybere ned i det der holder dig tilbage så du kan skabe et liv ud fra hjertet og det du drømmer om inderst inde. At leve et liv hvor du er tro mod dig selv og kan være den du er. Hvor du virkelig mærker livet og gør alt det der giver dig glæde og nydelse.

Jeg glæder mig til rejsen med dig…

Rammen

Jeg inviterer dig ind i en kærlig og tryg ramme, hvor der er højt til loftet og hvor der er rig mulighed for at blive klogere på dig selv. Jeg vil hjælpe og støtte dig til at finde modet til at følge din intuition, til at dykke dybere ned i det der holder dig tilbage så du kan skabe et liv ud fra hjertet og det du drømmer om inderst inde. At leve et liv hvor du er tro mod dig selv og kan være den du er. Hvor du virkelig mærker livet og gør alt det der giver dig glæde og nydelse.

Jeg glæder mig til rejsen med dig…

Det liv du lever, er skabt af den historie du fortæller.

Vi er selv en med-iscenesætter i vores liv, så det vi siger og har fokus på det, som vi vander og giver opmærksomhed, får næring og vokser og bliver til din virkelighed.

Derfor er det også rigtig vigtig hvad vi vander og hvad vi lader træde i forgrunden. For dit levede liv er skabt af den historie du fortæller, og får derfor stor betydning for din adfærd, måden du handler, reagerer og agerer på og måden hvorpå du beskuer livet og dig selv.

Fortællingen er skabt af det liv og de (forsvars)mønstre man har fået med sig gennem barndommen. Det bliver til en fastlåst struktur, strategier der gentager sig selv gang på gang, som en autopilot der tager over og bestemmer hvordan vi navigerer i livet, både i måden vi møder os selv og i relation til andre, og aktiveres især når vi føler os utrygge og pressede.

Hvis ikke vi standser op bliver vågen og lærer at genkende mønstret, og mærke hvad forsvaret handler om, bliver mønstret – vores fastfrosne livshistorie – ved med at være dominerende og det er noget der bruges meget værdifuld livsenergi på og som er med til at holde livet og bevægelse nede.

Glæden bliver mindre og vi kan ikke mærke hvad vi vil, hvem vi egentlig er og det afholder os fra det vi virkelig længes efter.

Har du lyst til at starte på en indre oprydnings- og selvudfoldelsesproces?

Og blive nysgerrig på hvilke overlevelses-strukturer du har med som barn og få en forståelsesramme for hvad de typisk udvikler sig til i den voksnes struktur så er denne workshop måske noget for dig.

På workshoppen skal vi ind og blive klogere og nysgerrige på hvad det er for livstemaer, der fastholder dig i ikke at folde dit fulde potentiale ud og gå efter det du længes allermest efter. Hvilke strategier og følelsesmæssige mønstre fra barndommen, bliver ved med at styre og trigger dig i forskellige situationer.

Du vil derfor på workshoppen få mulighed for at blive klogere på dit eget ”indre barn” LINK

og de strukturer, der er blevet skabt gennem de forskellige stadier i barndommen.

Der vil på forskellige planer blive arbejdet med kroppen, for det er ikke nok at forstå det med hovedet, da alt hvad vi har med, er lagret i vores krop. Vi skal skabe bevægelse og mærke os selv. For først når vi bevæger os fra noget der er stivnet, holdt tilbage inde i os skabes der mulighed for at bevæge os møde noget nyt. Noget får da muligheden for at udfolde sig, og ændre sig.

Jeg inviterer dig ind i en kærlig ramme hvor der er højt til loftet, og hvor der er rig mulighed for at lære at lytte med hjertet og din krop. For når vi kan lytte, er vi altid på rette vej til vores egne indre svar og budskaber.

For kun ved at blive hele dig, komme ind til din autenticitet, kan der ske en forandring

Jeg håber du vil være med.

 

Praktiske detaljer:

Tid:
Weekenden den 21-23. april 2023

Fredag kl. 19.00-21.30 – her mødes vi og lærer hinanden at kende så vi kommer godt fra start lørdag.

Lørdag kl. 9.00-18.00

Søndag kl. 10.00-17.00

(1 times frokostpause samt kaffepauser)

Forplejning:
Kurset er udover kaffe, te, frugt og snacks uden forplejning, så medbring selv din frokost eller du kan købe sandwich og salater tæt på.

Sted:
Śānti Salen i Huset Sct. Maria, Blegbanken 3, 2. sal, 7100 Vejle.

Pris:
Kr. 2900 – din plads er reserveret når du har betalt kr. 500 i depositum. Tilmelding er bindende. Gennemføres kursus ikke pga. manglende antal deltagere refunderes hele beløbet.

Maximum antal deltagere:
12 personer

Minimum antal deltagere:
8 personer

Tilmelding:

SMS eller e-mail til Sophie Riddersholm
Telefon: 20100559
E-mail: kontakt@sophieriddersholm.dk

Tilmelding senest d. 1.april

Klinik

Sophie Riddersholm

Huset Sct. Maria

Blegbanken 3, 2. sal
7100 Vejle

+45 20 10 05 59