Manu Power

I Manu Power kommer du igennem alle de 3 dele af ManuVision træningen, men vi sætter tempoet en ekstra tand op med flere dynamiske og mere eksplosive og kraftfulde øvelser.

Vi arbejder med at få pulsen godt højt op, så det giver sved på panden, så du opnår bedre konditionen og en højere forbrænding. Vi står længere tid i stillingerne, øger din muskelstyrke og din udholdenhed, og der fokuseres primært på stræk af områder, hvor der på baggrund af dit høje træningsniveau ofte er mindre smidighed.

Med Manu Power får du mulighed for at kunne bevæge dig mere frit, kraftfuldt og eksplosivt.  Derved optimerer du din præsentation, øger din restitutions hastighed og forebygger eventuelle skader.

Hvem kan være med?

Alle med en god grundform, der ønsker sved på panden kan være med.
Er du en aktiv sportsudøver (løb, fodbold, håndbold, svømning eller lignende) eller dyrker du sport på eliteniveau, så er Manu Power et effektivt supplement til at få et større udbytte og det mest optimale ud af din primære motionsform. Vi arbejder i Manu Power med at skabe en balance mellem energi, power, anspændthed – den mentale del dvs. den indre dialog og kroppens afslappethed og smidighed.

Praktisk information / Dette hold starter først efter sommer 2018

Træningen udføres barfodet og i løstsiddende tøj.

Husk at medbringe vand.

Der er badefaciliteter, så husk håndklæde.

Trøje, sokker hvis du er kuldeskær, da vi ligger lidt længe i strækket.

Kontakt mig for interesse, da hold oprettes når der er et passende antal deltagere.

Book her

10 + 5 =