Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sophieriddersholm.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5841
PRAKTISK INFORMATION OM DETOX - Sophie Riddersholm

PRAKTISK INFORMATION OM OS OG FORLØBET

Dit team under forløbet består af Sophie og Messina. Vi vil begge være til stede til at guide og støtte dig igennem et godt forløb.

Messina Goodno Nielsen

Mit arbejde tager udgangspunkt i kost og ernæring, samt motion og mental sundhed. Det er min fornemmeste opgave at motivere andre til overskud og lyst til selv at tage ansvar for, hvordan kroppen behandles og hjælpes – og ikke mindst at se den glæde det giver når symptomer mindskes, energien vender tilbage og der er overskud i hverdagen.

Jeg har altid haft en interesse i omsorg for andre mennesker og vores velbefindende. Min nysgerrighed på kroppens funktioner startede tidligt og efter gymnasiet rejste jeg til USA og læste anatomi og fysiologi et enkelt semester, som senere ledte mig til Sygeplejeuddannelsen. Som sygeplejerske har jeg arbejdet på hjerte/lungekirurgisk afdeling og børneafdelingen. De sidste 11 år har jeg fungeret som praksis sygeplejerske i en lægepraksis, der har givet mig en kæmpe indsigt i mange sygdomme og symptomer både fysiske og psykiske. Sygdomme og symptomer som på alle måder kan give en forringelse af hverdagen og ens velbefindende.

Min egen historik med livslang eksem, allergi og astma har vækket min interesse på hvordan jeg bedst kunne hjælpe mig selv til at mindske mine symptomer uden brug af en masse medicin. Hvorfor havde jeg de her symptomer? Er der noget jeg selv kunne ændre?.
Det har taget mig mange år selv at finde ud af det, men nu er jeg stort set medicinfri og min eksem har jeg ikke set noget til i mange år. Jeg har i 2019 uddannet mig som sundhedsrådgiver ved Umahro Cadogan. En uddannelse der tager udgangspunkt i Functionel Medicin. Altså en viden om basal sundhed både fysisk og mentalt med fokus på, ikke blot at holde sig rask, men også sund.

Jeg elsker at hjælpe andre til at føle sig raskere, og sundere og føle de kan leve livet fuldt ud. Jeg er af den holdning, at der ikke findes en model, der passer til alle. Med bagrund i min sygepleje har det givet mig stor indsigt i kroniske sygdomme og forståelse af dem og den medicinske behandling der gives. Det er for rigtig mange livsvigtig medicin.

Sophie Riddersholm

Essensen i mit arbejde er den indre rejse. At vi lærer at elske os selv og elske verden. At skabe et rum og bygge en relation, der giver plads, tryghed og ærlighed til at lade os selv få lov at være den vi inderst inde er – med alle de sider af os selv som vi indeholder.  Altid med en hjertelig tilgang, anerkendelse, accept, forståelse og tilgivelse.

Det får du i pakken

 • En udførlig manual med vejledende grundregler, du skal følge. Vi tager udgangspunkt i, at det skal være nemt og tilgængeligt at gå til, så du vil få madopskrifter og beskrivelser, der både guider og inspirer til forløbet før, under og efter.
 • Gode coachingspørgsmål, som du kan reflektere over, til støtte, motivation og ny klarhed.
 • Invitation til at lave mindfulness-meditationer undervejs. Disse meditationer er en enorm god støtte til den kærlige, u-dømmende opmærksomhed, og du vil få nogle indtalte meditationer du kan lytte til derhjemme.
 • Du får andre nyttige tips til selvforkælelse og til optimering af din udrensning.
 • Vi mødes til en opstarts aften til gruppesparring, spørgsmål/svar mm.
 • Mulighed for fællesskab i form af lukket FB-gruppe.
 • Fasteweekend.
 • 45 minutters samtale med Messina vedrørende dig og din kost generelt, samt guidelines til optrapning.
 • Mulighed for tilkøb af brug af infrarød sauna.

Efterår 2020

4 dages faste – de 3 dage fælles i gruppen med os undervisere.

Forløb

 • Introduktionsmøde 8. september
 • Nedtrapning 14-23. september
 • Fasteweekend 24-27. september (torsdag 24. september på egen hånd resten i fælleskab i Santi Salen)
 • Optrapning 28. september – 7. oktober

Sted
Santi Salen, Blegbanken 3, 2. sal, 7100 Vejle

Tidsrum
Introduktionsmøde tirsdag den 8. september kl. 15.00-16.30
Fasteweekend 25-27 september kl. 8.00 til ca. kl. 18.00. Søndag slutter vi ca. kl. 16.00

Antal deltagere
Max. 8 deltagere – minimum 4 deltagere for gennemførsel.

Pris
Kr. 3.495

Tilmelding
Senest den 1. september.

Book her

14 + 13 =

Klinik

Sophie Riddersholm

Huset Sct. Maria

Blegbanken 3, 2. sal
7100 Vejle

+45 20 10 05 59