Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sophieriddersholm.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5841
Retreat Kreta - Sophie Riddersholm

Vores Retreat er desværre blevet aflyst grundet usikkerheden omkring Corona. 

Kom med til skønne Kreta og fordyb dig 

5-12. september 2020

Giv din krop og dit sind en pause fra hverdagen. Oplev hvordan vi i fællesskab kan vokse og blive stærkere – og få redskaber med hjem til et fysisk og mentalt sundere liv.

Der er forskellig undervisning flere gange dagligt, hvor formålet er at give din krop og dit sind mulighed for at skabe bedre flow og komme i balance.
Dynamic Movement er en fantastisk træningsform, hvor du giver dig selv mulighed for at vække din krop til live og få den til at summe af energi. Med Meditation, Afspænding og forskellige former for blid Yoga (f.eks. Yin Yoga, Soft & Slow) beroliges dit nervesystem, og nærværet kan bidrage til at løsne op for spændinger og modstand. Gennem undervisning i Yoga Dance, Flow Dance, og øvelser til refleksion udfordres du til at komme nærmere dig selv og mærke kroppens sammenhæng med følelser og tanker, som ofte tilsidesættes i en travl hverdag.

De 22 timers undervisning hjælper dig til at styrke din krops ydeevne, øge din kropsbevidsthed og mentale fokus, så du bedre kan ”høre”, hvad din krop fortæller dig. Du kan forbedre din evne til at være til stede i kroppen og med dig selv og dermed mærke begrænsninger, styrker og de potentialer, du gemmer på. På den måde bliver det lettere at navigere dit liv. Du vil sikkert opleve, at den forankring i dig selv giver din krop og dit sind både mere overskud og samtidig en følelse af ro.

TREVIZAN

Ugen tilbringer vi på det skønne kursussted Trevizan ved Kissamos ca. 40 km fra Chania, og som vi har helt for os selv! Dette skønne familieejede sted ligger ved en dejlig olivenlund, og i den skønne have med pool og med blot 200 m til den uspolerede, private strand har vi alle muligheder for et fantastisk retreat. Vi vil bruge haven og stranden til vores aktiviteter, men der er også mulighed for at være indendørs.

Vi skal bo i dejlige lejligheder der består af et soverum med plads til 2 personer i twin-beds. Der er eget bad, samt tekøkken med køleskab, kogeplader og almindeligt køkkenudstyr. Alle værelser har balkon, der vender ud mod haven. Der er mulighed for at bestille enkeltværelser (begrænset antal). Der er håndklæde til dagligt brug, samt et badehåndklæde. Daglig rengøring og slutrengøring er også inkluderet i prisen.

SOPHIE & HEIDI

Vi er 2 professionelle ildsjæle – Sophie Riddersholm og Heidi Sivesgaard – som er uddannede ManuVision Kropsterapeuter og trænere. Dertil er Sophie Psykoterapeut og Heidi Fysioterapeut og Yoga Instruktør. Til daglig driver vi begge virksomheder med fokus på teknikker til bevidstgørelse, forståelse og sammenhæng mellem krop, sind og handlinger.
Læs mere om  Sophie og  Heidi

PROGRAM

Der er planlagt 22 timers undervisning, som foregår i tidsrummet kl. 7-22 samt deltagelse i fælles måltider. Du bestemmer selv hvor meget du deltager i, og der er også tid til at nyde at være på ferie. Tiden kan du tilbringe, som du har lyst. Retreatet er til for dig, så du bestemmer, om du har lyst til at være social eller har brug for at trække stikket. Alle er velkomne og kan deltage uanset alder og erfaring – undervisningen tilrettelægges og justeres, så alle får noget ud af det.

FORPLEJNING

Kosten betyder meget for krop, velvære og sundhed, og vi vil på kurset leve primært vegetarisk og basisk. Vi spiser primært sammen på Trevizan, men hvis du har brug for at trække dig, er det selvfølgelig også tilladt.

Inkluderet i prisen er:

7 x morgenmad
5 x frokost
5 x aftensmad
samt vand ad libitum.

Øvrige måltider samt ønske om læskedrikke, vin o.lign. er for egen regning. Og det er din ferie, så det er selvfølgelig ikke forbudt at nyde andre mad- og drikkevarer.

TRANSFER

Transfer til og fra lufthavnen er inkluderet for lørdag den 5. september og lørdag den 12. september. Har du planlagt at komme før eller blive længere, kan du fortsat mødes med os i lufthavnen og følges med os. Du får senere besked om, hvilke tidspunkter, bussen afgår, når vi kender ankomsterne for jer alle.

IKKE INKLUDERET

Flybillet
Du skal selv sørge for flybillet, som pr. 1. november koster ca. kr. 1.800 – 2.800 for en returbillet. Vi anbefaler at du venter med at booke flybillet, til vi har bekræftet kursets gennemførelse (min. 8 deltagere). På lørdage er der direkte fly med TUI, Norwegian og SAS fra København og med TUI fra Billund. Hvis du ønsker at udvide turen før eller efter med ophold et selvvalgt sted, er det også muligt at rejse på andre dage fra både København, Billund og Aalborg.

Enkeltværelse
Der er et begrænset antal enkeltværelser, som koster ca. kr. 1.750 ekstra. Oplys det i note-feltet når du booker online.

Ekstra forplejning
Du skal selv sørge for frokost lørdag, hvis du ankommer tidligt. Mandag aften vælger du selv, og onsdag efter morgenmad er der mulighed for at tage på udflugt eller blot slappe af, så her sørger du selv for både frokost og aftensmad.

Udflugt
Onsdag er der tid til en evt. udflugt. Der er mulighed for at tilkøbe en guidet vandretur med forplejning, eller du kan arrangere noget selv. Trevizan har også cykler, som du kan låne gratis, hvis du har lyst til at opleve området og besøge den nærmeste lille by 4 km fra Trevizan.

Behandling
Der er mulighed for at tilkøbe kropsterapeutisk behandling af enten Sophie eller Heidi. Der er begrænsede tider, så ved du allerede nu, at du vil supplere ugens undervisning med en behandling, så skriv det i note-feltet, når du booker online. Skriv gerne, hvis du har ønske om en bestemt behandler – enten Heidi eller Sophie.
Behandling fås til særpris kr. 700 og betales direkte til os efter behandlingen.

TILMELDING OG PRIS

Pris i alt ca. kr. 8.900 kr. (eksklusiv flybillet), som betales som følger:

Kursusgebyr
– Dobbeltværelse kr. 6.582 pr. person
– Enkeltværelse kr. 7.640 pr. person

Depositum kr. 2.000 betales ved tilmelding og resterende betaling på henholdsvis kr. 4.582 for dobbeltværelse eller kr. 5.640 for enkeltværelse skal betales senest 1. juni 2020. Depositum refunderes ikke ved afbestilling. Resterende betaling refunderes ikke efter 1. juni. Hele beløbet tilbagebetales, hvis kurset aflyses af arrangør.

Forplejning og service
– Dobbeltværelse EUR 305 pr. person
– Enkeltværelse EUR 396 pr. person

Skal medbringes kontant i Euro og betales direkte til Trevizan. Der er ikke mulighed for kreditkortbetaling.

Du tilmelder dig online her

  1. Registrer dig med navn og e-mailadresse etc.
  2. Skriv i note-feltet, hvis du ønsker at tilkøbe enkeltværelse, eller hvis allerede ved, hvem du ønsker at dele værelse med, samt om du ønsker en kropsterapeutisk behandling.
  3. Herefter vil du modtage en faktura for indbetaling af depositum på kr. 2.000.

Der er kun 18 pladser, så skynd dig at sikre DIN plads!

Medbring

Stedet har alt yogaudstyr, så du behøver ikke at medbringe en måtte, men medbring masser af tøj til at bevæge dig i og evt. en lidt lunere trøje til undervisningen om aftenen. Da der på den private strand ikke er liggestole, kan det være en fordel at medbringe et ekstra badehåndklæde.

Ekstra

Hvis denne uge bliver udsolgt, planlægger vi at lave en til i juni 2020. Hvis du ikke nåede det eller på anden måde er forhindret i at deltage i september retreat, så send os en e-mail på kontakt@sivesgaard.dk, hvis du er interesseret i at høre mere.

Udtalelser fra tidligere deltagere:

Dynamic Movement er en speciel træningsform, men hvis man tør give slip både fysisk og psykisk på sig selv, så giver det en fantastisk virkning for både krop og sjæl.

En skøn oplevelse, som jeg aldrig vil glemme!

Det er dejligt, givende og smukt at lave yoga til solopgang på stranden om morgenen. For mig er det selvomsorg og tid til at se indad.

Virkelig fin balance mellem mulighed for sociale arrangementer og plads til at være sig selv.

Hvor kan kroppen dog mere end man nogensinde turde drømme om, og psyken bliver også motioneret – og ændres til det positive.

Sådan en uge er lige for krop & sjæl – og skal opleves. Jeg vendte glad, frisk og opløftet hjem.

Klinik

Sophie Riddersholm

Huset Sct. Maria

Blegbanken 3, 2. sal
7100 Vejle

+45 20 10 05 59