Jeg hedder 

Sophie

Jeg er født og opvokset i Aarhus. Privat bor jeg i dag i Vejle, og jeg er gift med den skønneste mand og mor til to voksne børn.

Så længe jeg husker har jeg altid fundet en stor glæde i at møde og hjælpe andre mennesker, og jeg føler mit kald er at støtte andre til at leve det liv de ønsker, og hjælpe dem med at finde tilbage til den de dybest set er.

OM MIG

Om mig  

Jeg er holistisk krops- og psykoterapeut. Et spirituelt menneske med et rigt indre liv, et stort åbent hjerte og en stærk passion for at opløse og transformere vores mønstre fra barndommen. Jeg har altid følt at vi er forbundet med noget, der er større end os selv. Og en af mine store styrker er at jeg altid trods en hård barndom, der mest handlede om at overleve, har haft en tillid og tro på at jeg er støttet, selv når livet har været svært og mørkt, og at der igen kommer en tid hvor lyset skinner mere. Men også at livet ikke er enten godt eller dårligt, men at det handler om at finde en god balance i livet.  


Jeg har personligt selv gået vejen

Jeg har fældet mange tårer og slugt mange kameler. Jeg har taget mig meget sammen, og kæmpet mange kampe, 


 

 

og haft en krop med mange smerter. Jeg har mistet mennesker tæt på mig mange gange og stået med stor sorg. Det har krævet masser af mod og vilje at gå frem, trods frygten for at turde kigge indad og ind i mit kaos, virkelig mærke smerten og kigge det i øjnene og lære at acceptere mig selv og mine omstændigheder. Jeg har lært at blive meget bedre til at elske mig selv med alle de nuancer jeg nu engang indeholder. At tilgive og få det bedste ud af livet.

 

Fritiden

Ud over mit arbejde elsker jeg at være sammen med familie og venner. Elsker naturen, at rejse og få nogle spændende oplevelser. Foretrækker dybe samtaler og udveksling om livet og det der bringer glæde frem for small talk og overfladiske møder. Altid god for et godt grin og elsker at danse og lade kroppen udfolde sig. 

Jeg kan sige med hånden på hjertet at selvom vejen ikke er let, så er det alle anstrengelserne værd for det er her kimen til alt det smukke lever.

Jeg er uddannet…

‣ ”Hands-on” uddannelse i individuel- og gruppeterapi hos organisk psykoterapeut Anne Marie Troelsen i 2022 – ?

‣ Rebozo-massage – kursus hos Fødselsterapeuten i 2023

‣ Heart Core – intensivt udviklingsforløb i terapigruppe med afsæt i gestalt og kropsterapi i 2021-2022

‣ Personlighedens mønstre & kroppens form i 2022

‣ Wild Women – Terapi og ritualer i det feminine univers i 2021-2022

‣ Frekvenshealer hos Sine Parez i 2018

‣ Indre barn kursus hos Atle Hedvard i 2017

‣ Anatomi & fysiologi samt sygdomslære i 2017

‣ ManuVision kropsterapeut i 2016

‣ Systemisk og narrativ familieterapeut i 2013

‣ Relationskompetence fra Kempler Instituttet i 2009

‣ Professions bachelor pædagogik i 2006