Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sophieriddersholm.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5841
Workshop - Sophie Riddersholm

Workshop

Vil du med på en personlig rejse

Det kræver kun et skridt … du behøver ikke vide hvad målet er – bare tag et skridt ad gangen…

Mit hjerte har længe været fyldt med et dybt ønske om at tilbyde workshops og grupper for kvinder, der ønsker at tage på en personlig rejse ind et fællesskab med andre fantastiske kvinder.

Formålet er at skabe et rum, hvor du får muligheden for at træde ind i dig selv og samtidig gå i relation med andre. For vi har alle et omsorgs- og kærligheds-lag som ligger dybt instinktivt i os, og derfor skal vi også i relation med hinanden. For i mødet med andre og når vi tør lade os se møder vi også os selv.

Vi begynder at lade os mærke og berører, lader os mærke af hinandens nærvær og opmærksomhed, bevidner hinanden og mærker hvad vi kan give hinanden, begynder noget af bevæge sig. Vi bevæger os fra noget der har været stivnet i os og det skaber mulighed for at møde noget nyt i os selv der kan få lov at blive udfoldet og healet.

Så hvorfor så ikke starte nu med at tage det første skridt henimod at få det bedst ud af livet.

Klinik

Sophie Riddersholm

Huset Sct. Maria

Blegbanken 3, 2. sal
7100 Vejle

+45 20 10 05 59