Workshops

Workshop

Lige meget hvad du deltager i inviterer jeg dig ind i en kærlig og tryg ramme, hvor der er højt til loftet og hvor der er rig mulighed for at blive klogere på dig selv. Jeg vil hjælpe og støtte dig til at finde modet til at følge din intuition, til at dykke dybere ned i det der holder dig tilbage, så du kan skabe et liv ud fra hjertet og det du drømmer om inderst inde. At leve et liv hvor du er tro mod dig selv og kan være den du er. Hvor du virkelig mærker livet og gør alt det der giver dig glæde og nydelse.

Jeg glæder mig til rejsen med dig…  

Wow siger jeg bare, sikke en dejlig oplevelse. Min bevæggrund var ønske om mere ro og forståelse af mine egne handlingsmønstre. Kurset var virkelig en øjenåbner, og jeg blev i den grad rykket, på positiv vis, i min grundvold. Sophie har nogle meget skønne evner til at mærke og “se” deltagerne. Der blev åbnet hjerter, følelser, grædt og grinet.

Tina

Kunne du tænke dig at blive klogere på dit indre barn og dine overlevelsesmønstre og genskabe et selvkærligt forhold til dig selv ? .


Så er denne workshop måske noget for dig, da vi her går  på opdagelse i hvordan du kan begynde at leve mere selvkærligt og genopdage din livsenergi. 

 

 

Kunne du tænke dig en stærk forbindelse med ligesindede kvinder og

en kærligt pause fra hverdagens travlhed? 


I et inspirerende og nærværende fællesskab kan du udforske selvudvikling, selvkærlighed og spiritualitet, og finde balancen mellem krop og sind. 


Deltag i dette unikke fælleskab, som jeg har skabt i samarbejde med Holistisk Coach, Louise Hauge.

Sophie skaber et fagligt, kompetent og virkeligt trygt rum, hvor man kan være helt sig selv og slappe af igennem hele forløbet. Alt kan siges og der bliver, på kærligste vis, taget hånd om alle reaktioner, der uundværligt kommer frem i det intense forløb, som en weekend med fokus på dit indre barn, altid vil give.

Hanne