"Happiness is a journey, not a destination"

Terapi for krop & sjæl

En proces – ikke et quick fix 

Ønsker du at finde hjem til dig selv? Sidder du med fornemmelsen af at du ikke udlever dit fulde potentiale i livet? At du holder dig selv tilbage? At livet og andres meninger styrer dig og dine valg? At du ikke får sat grænser for dig selv og at du blot følger med strømmen?


Disse begrænsninger opstår når vi holder vores værdifulde energi og livskraft nede.

De kommer til udtryk som f.eks. tristhed, frustration, krise/sorg, meningsløshed eller tankemylder, eller måske følelsen af ikke at kunne mærke dig selv og savner mening i vores liv. Når energien i kroppen ikke får lov at flyde frit, opstår der fysiske blokeringer og kroppen begynder af larme, et signal om at det ikke er som det skal være i dit liv. Det kan vise sig med fysiske tegn som energiforladthed, sygdom, stress, angst, muskelspændinger eller hovedpine.

 

Livet leves indefra og det hele menneske er i spil. Alle fysiske og psykiske smerter skal ses som telegrammer i koder, hvor symptomerne bliver kroppens måde at gøre dig opmærksom på at der er en ubalance mellem krop, sind og sjæl. Disse ubalancer har bygget sig op over længere tid, og kræver derfor et trygt og tillidsfuldt rum, hvor tid og en tilpas forstyrrelse er de bærende elementer for at der kan ske en forandring. I behandlingsprocessen trækker jeg på de metoder, der støtter dig bedst muligt i din indre udviklingsrejse.

 

Se nedenfor:

 

 

FORSKELLIGE 

BEHANDLINGSMETODER

Det kan være svært at vide, hvad man selv har behov for af behandling. 

Jeg benytter mig altid af en eller flere behandlingsmetoder i mine terapeutiske sessioner, men altid tilpasset helt til dig, så det får værdi for dig og er rigtige for dig og din proces. Du kan læse mere om nogle af mine metoder herunder:

TERAPI

Mit speciale ligger i det relationelle og intuitive felt og jeg formår at se og mærke dig. Gennem et trygt rum hjælper jeg dig til at tage din power hjem til dig selv.

KROPSTERAPI

Vi skal ned i kroppen og mærke… Din krop er altid med dig og indeholder en masse vigtig information – din bedste ven til at fortælle og afsløre, hvordan du har det med dine følelser.

INDRE BARN

En måde at hele dit sårede indre barn, og blive klogere på de fastlåste følelser og forsvarsmønstre du har, som påvirker og spænder ben for dig i dit liv i dag.

DET KRÆVER MOD

AT SE INDAD

ET TRYGT RUM

Tårer er en flod der tager os et sted hen…

Vores følelser har altid en funktion, for ellers ville de ikke være der. I mit rum ser jeg det som min fornemmeste opgave, at hjælpe og guide dig, til at smelte dit kropslige og følelsesmæssige forsvar, så du kan komme tættere på et mere glædesfuldt og autentisk jeg.  

I vores forsvar stivner vi ofte i krop og sind, og for at noget stift skal kunne bevæge sig, skal man turde opleve det og mærke det. 

Der er selvfølgelig altid frygt og bæven på kanten mod et nyt og u-afprøvet land. Så for at følelserne og sårbarheden kan få sin plads og livet leves med hjertet, bliver nærvær og tillid kilden til forløsning. Derfor har jeg altid et særligt fokus på at skabe et kærligt rum der er trygt, tillidsfuldt og frit.  Så netop alle følelser, eller hvad der kunne opstå, er tilladt hos mig. For alle følelser er sande, der er ingen følelser der er forkerte