TERAPEUTISK TRÆNING

På dette hold får du en alsidig og allround træningstime, hvor vi arbejder hele din krop godt igennem. Alle øvelserne foregår i et vekslende tempo og uden redskaber – kun med din egen kropsvægt. 

Terapeutisk Træning

Fra hovedet og ned i kroppen

Jeg inviterer dig til et pusterum fra dagligdagens krav og forventninger. Et rum hvor du kan sænke skuldrene, slippe tankerne og komme ind og møde dig selv fra et selvkærligt sted.

 

Jeg bruger i træningen 3 grundelementer, der tilsammen arbejder på afspænding af krop og sind og sørger for du får et stærkt fundament af stå i livet med, et friere åndedræt til at tage livet ind, og en mere smidig krop. Så kan du føle du er i ro og balance.

Hvad kan træningen gøre for dig?

Vi udfordrer kroppens muskler, led og bevægelsesmønstre, løsner op for kroppens spændinger, vækker muskler og bindevæv til live, optimerer kropsholdningen og skaber bedre bevægelsesfrihed. Alt sammen så du kommer til at mærke din krop og får en større kropsbevidsthed. Du vil opleve, at du styrker kroppens ydeevne og øger din koncentration og indre opmærksomhed, så du bedre kan ”høre”, hvad din krop fortæller dig. Du kommer til at møde dig selv, mærke kroppens begrænsninger, styrker og de potentialer den gemmer på, og du vil komme til at føle den bliver mere stærk, smidig og harmonisk. Vi arbejder altid med at møde kroppen med venlighed, opmærksomhed og tage hensyn til det den kan, ud fra en accept af at den er som den er, fordi dens funktion altid er at passe på dig. Gevinsten er at du bliver mere forankret i dig selv, du øger din evne til at være til stede i kroppen og beroliger nervesystemet. Du finder jordforbindelse og ro helt ind på celleniveau. Samtidig styrkes din krop så du kan forebygge sygdom og skader.

Fødderne

Vi arbejder altid meget med fødderne. Det gør vi for at skabe jordforbindelse og få et stærkt fundament, men også for at sikre, at fødderne, som jo er vores base og dem, der bærer os gennem livet, er afspændte, smidige og fleksible. Det er vigtigt, at du har kontakt til dine fødder og har dem solidt plantet på jorden. Fødderne er et spejl på hvordan spændingstilstanden er i kroppen, og ved at arbejde med dem arbejder du også med at løsne op i resten af kroppen.

Åndedrættet

Der er i træningen fokus på at du bruger din udånding og gerne med lyd på til at frisætte dit åndedræt, når du bevæger dig i øvelserne. På den måde skaber du mulighed for at stå med dig selv i det, der er eller komme tilbage til dig selv, når du bliver konfronteret og udfordret og måske har mest lyst til at flygte. Når du kan være i det du mærker og ikke kun kæmper imod, er det der mulighederne åbner sig og kroppen slipper sine spændinger. Først herefter kan en forandring finde sted – både på et fysisk og mentalt plan.

Stræk

En stor del af træningen indebærer udstrækning og afspænding med elementer fra Yin yogaen, hvor jeg guider dig gennem nogle dybe beroligende stræk, enten alene eller to og to. Her handler det om at ligge eller stå i strækket i længere tid, uden at bevæge sig eller pludselig gå ud af strækket. I stedet arbejder vi med en rolig vejrtrækning, så du kan blive i strækket og give mere og mere slip i kroppen. De lange stræk vil hjælp til at du afspænder kroppen, slipper spændinger og strækker bindevævet. Vi afslutter altid med en meditation eller body scanning.

Holdoversigt

Sted: Śānti Salen i Huset Sct. Maria

Antal deltagere: Maksimum 8 deltagere.

 

Næste forløb: 

Uge 37-49 

Pris for 12 gange kr. 1.740  

 

 

Torsdage 

kl. 16.00-17.30 ( 2 pladser tilbage)

kl. 18.00-19.30 ( Fuld booket)


Kontakt mig for mere information

og tilmelding på:


kontakt@sophieriddersholm.dk eller +45 20 10 05 59