KROPSTERAPI

Mere end bare briks

Vi skal have kroppen i spil og ind og erfare og skabe bevægelse.

For at finde tilbage til os selv skal vi lære at lytte og mærke signalerne og impulserne fra kroppen. For kun ved at turde opleve det og mærke det i kroppen er der noget der kan slippe og bevæge sig. Kroppens smerter og udfordringer er følelser, en pansring der holder den værdifulde livsenergi og bevægelighed nede.  

I mit terapeutiske rum bruger jeg kroppen på mange måder. Det kan være en kropsbehandling på briksen, Rebozo-massage  eller at jeg i samtalen går med den impuls din krop viser mig. Jeg følger det jeg fornemmer skal sættes mere i bevægelse, forstærkes, eller næres til at indtage en mere legende tilgang og se hvad der udfolder sig, så noget kan få lov at komme til udtryk og igennem kroppen.

Ved at have kroppen med i sessionen vil du få muligheden for at komme væk fra det stivnede i kroppen, til at skabe en bevægelse, så følelsen kan omfavnes og forløses i stedet for. Du bliver bedre til at mærke og til selv at kunne tolke din krops symptomer og følelserne bag, så kroppens signaler kan blive en GPS i dit liv. 

Du skal selv være parat til at arbejde med hvad der ligger bag dine symptomer. Det kræver mod at kigge indad, men jeg kan garantere dig, at det er det hele værd når du efterfølgende får en meget bedre forståelse af, hvad din krop og psyke forsøger at fortælle dig. Her kan du komme i kontakt med de drømme, længsler og følelser du måske alt for længe har gemt væk.

“Sophie er sød og utrolig omsorgsfuld og formår at skabe en meget tryg atmosfære. Det giver mig en følelse af at være lettet og min vejrtrækning føles lettere. Følelsen af velvære på en helt særlig måde. Behandlingen har hjulpet mig igennem et stress forløb og jeg har fået en betydelig bedre selvindsigt og bevidsthed om mig selv og hvordan jeg skal sætte mine grænser. Samtidig har det hjulpet mig af med mine spændinger i ryg, nakke og hovedpine.”

Jette

Kropsterapi

Hvordan foregår en
behandling på briks ?

Under behandlingen ligger du på briksen i undertøj og med et tæppe over dig.

Jeg bruger mine hænder, og lader fingrene lytte til kroppen, for at finde ud af, hvor dine spændinger og blokeringer er. Gennem min stærke indføling og viden om kroppens anatomi kan jeg mærke, hvor problemerne og dine ubalancer er. Jeg arbejder med forskellige pulserende og dybdegående massageteknikker for at sætte gang i dit kredsløb og aktivere gennemstrømning i din krop. Derudover bruger jeg åndedrætsteknikker, aku-og zonetryk og stræk, samt arbejder på medianbaner, der har relation til organerne og deres følelsesmæssige forbindelse. Ved at løsne op i muskulaturen afspændes kroppen, der kommer nyt ilt til muskelvævet og affaldsstofferne transporteres væk. Nervesystemet beroliges og der skabes en gennemstrømning og bevægelse i kroppen. Under behandlingen vil jeg også kunne benytte indre barn metoden eller afsluttende i behandlingen benytte mig af min healende energi og heale dig.