Workshop
Vejen tilbage mod dit
sande selv

Har du lyst til at starte på en indre oprydnings- og selvudfoldelsesproces?

På den transformative workshopserie Vejen tilbage mod dit sande selv begynder vi at hele og genskabe kontakten til dit indre barn. Du vil blive klogere på hvad det er for livstemaer og traumetråde, der fastholder dig i ikke at folde dit fulde potentiale ud.

Vi kigger på de overlevelsesstrukturer, strategier og følelsesmæssige mønstre du har med fra barndommen, som påvirker dig og bliver ved med at være dominerende og som kører på autopilot i dit liv – både i måden du møder dig selv og i relationen til andre.

 

I et trygt og kærligt rum vil vi arbejde på forskellige planer for at afvikle de traumetråde fra barndommen og lære at tilgive, slippe den gamle smerte, din blokering og se på hvad traumet fortæller dig i forhold til din følelsesmæssige reaktion i situationer.

 

Der skabes et rum til at kroppen kommer med i spil, for det er ikke nok at forstå det med hovedet, da alt vi har med, er lagret i vores krop.Vi skal øve at blive opmærksomme og vågne i nuet for at kunne møde mønsteret og mærke vores blå mærker, vores uforløste sår. Vi skal lade kroppens udtryk og kontakten indad komme i spil.

For hvis ikke vi begynder at lade noget mærke, og vi ikke standser op og lærer at genkende mønsteret og hvad forsvaret handler om, så vil glæden og selvværdet kun blive mindre. Og så tager den kritiske indre dommer mere plads, så du ender med ikke at kunne mærke hvad du vil, hvem du egentlig er, din essens.

 

Der bruges en meget værdifuld livsenergi på at holde følelserne og længslen væk, og det afholder dig fra det du inderst inde virkelig længes efter for at kunne leve et mere selvkærligt liv, hvor du er tro mod dig selv.  Først når du bevæger dig fra det, der er holdt tilbage og stivnet i dig, skaber du mulighed for en bevægelse hen imod noget nyt. Noget får da mulighed for at udfolde sig og ændre sig.

 

 

Workshopserien består af en weekendworkshop og 2 endags-workshops, der efterfølgende kan tilvælges.

 

Tilmeld dig nu og lad os sammen skabe forandring.

Jeg inviterer dig ind i en kærlig ramme hvor der er højt til loftet, og hvor der er rig mulighed for at lære at lytte med hjertet og din krop. For når vi kan lytte, er vi altid på rette vej til vores egne indre svar og budskaber. For kun ved at blive hele dig, komme ind til din autenticitet, kan der ske en forandring

Vejen tilbage mod dit sande selv – Del 1

Dit indre barn og dine mønstre

Velkommen til workshoppen Dit indre barn og dine mønstre. Det første skridt i den transformative workshopserie Vejen tilbage mod dit sande selv.

I dette procesorienterede rum kaster vi lys på hjerteenergi, kærlighed og mod, alt sammen noget der kan hjælpe og styrke vores forbindelse til vores indre barn. Gennem teoretiske perspektiver og praktiske øvelser opnår du en større forståelse og indsigt i dine traumesår og de dybt forankrede mønstre, der påvirker dit liv.

Vi udforsker 5 strukturer / indre børn der knytter sig til et særligt stadie i barndommen, og afdækker de karaktertræk og temaer hvert stadie kendetegner. Du får viden og redskaber til at identificere, kontakte og hele dit indre barn.

Alt sammen på en weekend krydret med hjertevarme og nærvær, der er begyndelsen på en dyb og givende rejse mod at forbinde dig med og heale de aspekter af dig selv, der har brug for ubetinget kærlighed og omsorg.

Er du klar til at starte rejsen mod et mere autentisk og selvkærligt liv?

 

Du kan stoppe her efter denne første weekend (del 1), men skulle du have fået mere blod på tanden, kan du fortsætte på de næste 2 endags-workshops. 

 

Vejen tilbage mod dit sande selv – Del 2 

Dig og din historie

Vi arbejder videre med at udforske din indre verden og de traumespor der har formet dig. Vi dykker dybere ned i forholdet til dit indre barn, din livshistorie, og sammen afdækker vi de mønstre og kvaliteter, der gør at du kan komme til at drive rovdrift på dine inderste længsler og værdier, og vi ser på hvordan du bærer dig ad med at holde din impuls væk. Du skal øve hvordan du begynder at lytte til egen dømmekraft frem for den kritiske indre dommer, så der skabes fremdrift i dit liv, og der genopbygges forbindelse til dit sande selv.


Hjerteenergi vil være i fokus på dagen og skal hjælpe dig med at smelte dit panser, dit forsvar og komme dybere i kontakt med de sår, der er gemt i dit indre. Du vil både blive berørt og berøre andre på en dybere og mere autentisk måde. For det er rejsen mod at finde autenticiteten i dit liv og genopdage dit sande selv. Men også vejen til at begynde at leve mere selvkærligt.

Vejen tilbage mod dit sande selv – Del 3 

Dig og dine relationer

Dine overlevelsesmønstre har skabt tråde, der følger dig op gennem livet og påvirker relation til dig selv, men også din måde du er i og agerer i relationer og parforhold.

 

Vi skal udforske rejsen mod at blive dig selv, at kunne være dig selv sammen med andre uden at rette ind eller tilpasse dig andres forventninger, og på hvad ligger der i kontakt og kontaktafbrydelser.

 

Vi undersøger hvad der kan forstyrre relationen, hvad forsvaret har af betydning for kontakten, for det der holder ved eller holder væk.

 

Kan du være vågen, opmærksom og vibrerende over for nuet og ikke udsætte? Vi ser på hvad du måske hænger fast i for at du kan slippe, tilgive og lade nyt komme ind og sige farvel til det gamle.

Praktisk

Sted: Śānti Salen i Huset Sct. Maria, Blegbanken 3, 2.sal , 7100 Vejle

Antal deltagere: Maksimum 12 deltagere. Minimum 6 deltagere

 

Pris – Del 1: 3.300 Kr. 

Depositum: 900 Kr. og så er din plads reserveret. 

 

Pris – Del 2 & 3: 2.700 Kr. 

Depositum: 700 Kr. og så er din plads reserveret. 

 

Hygge & Snacks: Der vil blive serveret lidt lækkert samt kaffe og the. 

Medbring selv frokost eller køb en salat eller sandwich tæt på i pausen.

 

Tilmelding: Lyder det som noget for dig, så tilmeld dig på 

+45 20 10 05 59 eller kontakt@sophieriddersholm.dk

Tilmelding er bindende. Gennemføres kursus ikke pga. manglende antal deltagere, refunderes beløbet. 

  

 

 

 

 

 

Datoer og tidspunkt: 

Del 1: 

Forår 12-14. april 2024 


Fredag kl. 19.00 – 21.30

Lørdag kl. 09.00 – 18.00

Søndag kl. 10.00 – 17.00


NYE DATOER KOMMER INDEN LÆNGEDel 2 & 3: 

Samme hold fra del 1, har mulighed for at fortsætte sammen, hvis der er nok deltagere, og datoer fastsættes herefter. 

Dog holdes det lørdage eller søndage i tidsrummet kl. 09.00 – 18.00

 

OBS. Vi er et fortroligt rum og derfor gør vi opmærksomme på at man selvfølgelig har tavshedspligt.